Win een item en private styling sessie van het duurzame modelabel The Make

Lees ook

Ben jij toe aan een frisse wind in je garderobe? Kan je niet wachten om najaarsitems te gaan scoren? Dan is deze winactie voor jou: je maakt kan op een item en private styling sessie van het duurzame modelabel The Make.

The Make

Een klassieke trenchcoat? Een fijne winterjas? Of kies je toch voor die glanzende feestjurk – alvast voor de feestmaanden – die als gegoten zit? The Make is een nieuw, duurzaam, Nederlands modelabel, dat kwalitatieve en tijdloze items aan een grotere groep vrouwen wil bieden.

The Make wordt volledig online aangeboden en door de afwezigheid van tussenpersonen maakt dit het makkelijker om te focussen op een sterkere prijs-kwaliteit verhouding en persoonlijke relatie met de consument. Elk ontwerp is een ultieme klassieker die in geen garderobe mag ontbreken. Bovendien in Nederland ontworpen en in Europa geproduceerd van enkel de beste kwaliteit stoffen. Kortom: een stuk dat je je leven lang zult blijven dragen.

Doe mee!

Wil jij kans maken op een item naar keuze uit de The Make collectie & een private styling sessie op The Make HQ? Vul onderstaand winformulier in en wie weet ben jij de gelukkige!

Helaas! De datum om deel te nemen aan deze actie is verstreken.

Beeld: The Make

Laatste nieuws

Zie ook