De nieuwe Elegance ligt nu in de winkel!

Lees ook

Hoera, de nieuwe Elegance ligt in de winkel! Wat je kunt verwachten in de herfstmode editie? Lees mee.

Mode
Van zachte bruintinten tot leer en van mixen en matchen tot back to work looks; je vindt maar liefst 8 pagina’s met inspiratie om je garderobe in de herfststemming te brengen. En dat is nog niet alles, want in de fashion shoot vind je de grootste herfsttrends. Van zacht wol tot opvallende accessoires. En Elegance vroeg drie Nederlandse designers naar hun duurzame proces, inspiratie én tips om over te stappen op slow fashion. Verder verzamelde de redactie van Elegance haar favoriete winterjasssen en deelt Lonneke Nooteboom haar hebberigmakende favorieten. Last but not least: je maakt kans op een item naar keuze uit de The Make collectie & een private styling sessie op The Make HQ.

Interviews
In november zijn ze tien jaar getrouwd, een huwelijk dat flink wat tropenjaren heeft gekend. Toch zijn Walid Benmbarek (41) en Mouna Laroussi (40) gegroeid als koppel en nu onverwoestbaar. Wij spreken ze voor de rubriek Scènes uit een Huwelijk. Ook spreken we actrice Rachel Weisz over haar acteerpauze en het recht in eigen hand nemen om zelf films te ontwikkelen. Verder neemt Plastic Soup Surfer Merijn Tinga met Elegance zijn overvolle week door.

Travel & lifestyle
Behalve het nieuwste woon-, travel- en culinieuws, nemen we ook een kijkje in het herenhuis bij de Adriatische Zee van foodredacteur en fotograaf Allegra Pomilio in Italië. Verder spreken we met de half-Peruaanse Katinka Lansink Dodero die met het kookboek Mi casa Peru de veelzijdigheid van de Peruaanse keuken deelt en kooktradities en diverse smaken van het Zuid-Amerikaanse land op de kaart zet. Ook deelt ze haar favoriete recepten, yum!

Kunst & cultuur
Je vindt zoals altijd de culturele tips op het gebied van film & tv, kunst en boeken, we spraken regisseur Antoinette Beumers die het 41ste Nederlands Film Festival mag openen en je vindt een kustportret van Henri Matisse met het verhaal achter zijn kleurrijke kunst. Ook zetten we bekende en minder bekende modefilms en -documentaires op een rij voor als je wat anders wil kijken dan wéér The devil wears Prada of The september issue.

Beauty
Zon, zee, zwembad… We zijn er dol op, maar huid en haar kunnen het vaak wat minder waarderen. Daarom verzamelden we fijne maskers, crèmes en oliën, die verzorgen, hydrateren en herstellen. Ook creëerden we samen met technologiemerk Dyson drie stijlvolle kapsels die je zelf ook kunt maken.

De nieuwe Elegance ligt nu in de winkel. Wil je liever niet de deur uit? Bestel hem dan HIER.

Laatste nieuws

Zie ook

Vrij

Zo lang moet je vrij nemen om écht tot rust te komen

Je bent vast weleens een week op vakantie geweest en teruggekomen met het gevoel dat je nog niet volledig uitgerust was. Je neemt je voor om het de volgende keer anders te doen, maar hoe lang moet je dan vrij nemen om daarna écht zen weer aan het werk te gaan?