Aha: dít is Meghan Markles favoriete wimperserum

Lees ook

Meghan Markle ziet er altijd uit om door een ringetje te halen en is dan ook een heus stijlicoon geworden. Zo startte ze diverse modetrends en zijn wij ook altijd maar wat benieuwd naar haar beautygeheimen. Een van die geheimen wisten we onlangs te ontrafelen. En dat is wat het favoriete wimperserum van de voormalig actrice is.

Het serum

Heb je Meghan ooit met een bad lash day gezien? Waarschijnlijk niet. Het zou maar goed kunnen dat de duchess dat te danken heeft aan haar favoriete wimperserum. De RevitaLash Advanced Eyelash Conditioner. Volgens Us Magazine is Meghan ‘beyond obsessed’ met het serum. En als-ie daadwerkelijk doet wat op de verpakking staat, dan snappen we wel waarom.

In slechts twaalf weken zou je langere en vollere wimpers krijgen als je elke dag het serum gebruikt. Je hoeft hiervoor alleen maar een lijntje te trekken langs de aanzet van je wimpers, zoals je je eyeliner dus ook zou aanbrengen. De kracht van het ‘serum’ zit ‘m volgens het merk in het feit dat het eigenlijk een conditioner is. “Op dezelfde manier zoals je je hoofdhaar voorziet van een conditioner, voorziet RevitaLash Advanced Eyelash Conditioner je wimpers hiervan”, aldus het merk.

Wat doet het precies?

Een conditioner voor je wimpers, klinkt goed, maar wat doet het precies? Door tig voedende ingrediënten, zoals BioPeptin complex, peptiden en plantaardige ingrediënten houdt het serum je de wimpers zacht en gezond. Hierdoor zijn je wimpers minder broos, waardoor ze minder snel afbreken. Ook zullen je lashes er glanzender uitzien, omdat de wimpers goed gehydrateerd zijn. Hierdoor ogen je wimpers ook nog eens voller en dikker.

De duchess is overigens niet de enige die om is. Het serum gaat namelijk elke 33 seconden over de virtuele toonbank en ook dermatologen en oogartsen keuren het product goed. Het product is sulfaatvrij, hypoallergeen en irriteert niet, hierdoor is het ook geschikt voor mensen met gevoelige ogen. Sounds good!

Bron: Marie Claire, RevitaLash, US Magazine | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook

Kate Middleton en Meghan Markle

Kate Middleton en Meghan Markle zweren bij deze gezichtsolie 

De hertoginnen zijn beiden fervent gebruiker van deze olie.
prinses Beatrix

13 Dingen die je niet wist over prinses Beatrix

Haar hele leven staat onze voormalige koningin al in de schijnwerpers en tóch weet ze veel zaken geheim te houden voor het publiek. Behalve deze dingen...
Maxima

Het geheim van koningin Máxima voor een jonge en stralende huid

Op 50-jarige leeftijd zijn de rimpels bij de koningin nog ver te zoeken..