Zo ziet Beverly Hills 90210-acteur Jason Priestley er nu uit

Toen Beverly Hills 90210 in 1990 voor het eerst op de buis kwam, waren we meteen verslaafd aan de serie, en leefden we mee met het wel en wee van de tweeling Brandon en Brenda. Helaas kwam er in 2000 een einde aan de serie en gingen de acteurs hun eigen weg. In al die tijd is er veel veranderd, zo ook voor Jason Priestley die de rol van Brandon voor zijn rekening nam.

Carrière

Voor zijn rol als Brandon in Beverly Hills 90210 kreeg Jason maar liefst 2 Golden Globe-nominaties. Hoewel hij zijn carrière begon als acteur, staat hij nu ook achter de camera. Zo werkte de inmiddels 51-jarige onder andere als director aan de series Van Helsing en Saving Hope.

Inmiddels combineert Jason het acteren en produceren van series. Zo is hij momenteel in de serie Private Eyes te zien, en hij regisseerde ook een aantal afleveringen voor deze serie.

Privéleven

In de jaren 90 beleefde Jason een romance met BH 90210-tegenspeelsters Shannon Doherty (Brenda Walsh) en daarna Christine Elise (Emily Valentine). In 1999 wilde hij meer vastigheid en stapte hij in het huwelijksbootje met actrice Ashlee Petersen.

Het huwelijk hield helaas niet lang stand, want een jaar later scheidden de twee van elkaar. Zes jaar later (2005) gaf de acteur het jawoord aan visagiste Naomi Lowde.

Bekijk hieronder hoe de acteur er nu uitziet.

Met Naomi kreeg Jason twee kinderen. Dochter Ava Veronica Priestley (14 jaar) en zoon Dashiell Orson Priestley (12 jaar).

Bron: IMDB, Dingen voor Vrouwen | Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws