De oversized clutch is de it-bag van het seizoen

Tassen, er is altijd wel een nieuw exemplaar trending. De it-bag van het moment? De oversized clutch. Hoewel deze grote tas onder je arm misschien niet héél easy to wear is, is-ie wel een lust voor het oog.

Tijdloos en klassiek

De tas die we momenteel overal op Instagram spotten heeft de looks van een clutch, maar het innerlijk van een shopper. Jawel, je draagt deze ietwat grote tas namelijk onder je arm, zonder hengsel. Dit klinkt onhandig – is het misschien ook wel – maar tilt je outfit wel naar een hoger niveau.

Voor een dagje naar het terras of een klein feestje is deze tas uitermate geschikt. Je stopt er namelijk met gemak een zonnebril, extra kledingstuk, portemonnee, bus haarlak en you name it in.

Spotted 

We hebben de tas al meermaals gespot op Instagram, aangezien menig fashion influencer zijn of haar outfit hiermee opfleurt. Niet alleen vanwege het verrassende model, maar ook vanwege de felle kleuren waarin de tas op Instagram verschijnt. In zowel oranje, rood, roze en groen doet-ie het goed. Influencers al Linda Tol, Emili Sindlev en Janka Polliani gingen je al voor. Benieuwd? Wij zetten een aantal lookjes voor je op een rij.

Bron: Grazia | Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws

taken

Met deze vier taken zou je iedere werkdag moeten beginnen

Je begint de dag vroeg, om vervolgens tot de lunch te verdwalen in je mailbox en niks van je to do-list af te hebben. Herkenbaar? Begin je werkdag met deze vier taken en je zult de rest van de dag een stuk productiever zijn.
Leren kledingstuk

Zo haal je kreukels uit een leren kledingstuk

Het lijkt misschien een gek idee maar ook leer kan kreukelen. Dit valt jammer genoeg niet op te lossen door er een strijkijzer overheen te halen. Maar geen paniek, wij hebben dé manier gevonden om kreukels in no time uit je favoriete leren jasje of broek te krijgen.