5 Trends van de Louis Vuitton Cruise ’22 Show

Gisteravond presenteerde ontwerper Nicolas Ghesquière de Louis Vuitton cruisecollectie 2022 bij Axe Majeur, een monumentaal meesterwerk van Dani Karavan nabij Parijs. Van ballonjurken tot cowboy laarzen 2.0; dit waren de 5 grootste trends op de catwalk.

1. Ballonjurken

Van felrood tot kobaltblauw en dennengroen; de sihouetten waren een combinatie van babydoll jurkjes met sportieve details en hier en daar een kunstzinnige twist.

2. Cowboy laarzen 2.0

De cowboy laarzen blijven nog even, maar wel net even anders. Nicolas Ghesquière ging voor opvallend en kunstzinnig door de laarzen gekleurde details, race accenten en een retro vibe te geven

3. Statement schouders

Van ballonmouwen tot schouderkapjes, maar ook schouders met opvallende details. Het maakt een simpele look direct krachtig.

4. Moderne uniformen

Het militaire jasje heeft een upgrade gehad: versierd met vlechtwerk en gouden futuristische detail wat voor een stoere doch chique uitstraling zorgt.

5. Grove schakels

Grove gouden schakels waren al een grote sieradentrend, maar dit seizoen zie je de schakel overal terug. Als een ketting, als riem of als detail op een kledingstuk of tas.

Laatste nieuws