Bookmakers voorspellen: dit is hoe Harry en Meghan hun dochter gaan noemen

Met zoveel tumult gaande rondom de Britse royals zou je bijna vergeten dat de datum waarop Meghan Markle is uitgerekend met rasse schreden nadert. Hoe prins Harry en Meg hun spruit gaan noemen is nog onbekend. Al hebben bookmakers wel een idee.

Diana

Volgens bookmakers zou je er goed aan doen om veel geld in te zetten op de naam Diana. Hoewel het natuurlijk maar een gok is, trokken sommige voorspellers wel aan het juiste eind toen het ging om de namen van de kinderen van prins William en hertogin Catherine.

We weten inmiddels dat de hertog en hertogin van Sussex iets minder traditioneel zijn dan William en Kate. Het is daarom lastiger om te voorspellen hoe de Sussex'jes hun dochter gaan noemen. Al is een ding zeker: op de naam Diana wordt momenteel flink ingezet.

Voorspellingen

Naast Diana wordt ook nog enthousiast ingezet op de namen Alice (de naam van Philips oma), Alexandra, Allegra, Abigail en Anne (de naam van Harry’s tante). Het zou natuurlijk een prachtig eerbetoon aan Diana zijn als Harry en Meghan deze naam kiezen, maar expert verwachten niet dat het stel dit gaat doen.

'Het is erg onwaarschijnlijk dat ze ervoor kiezen om hun dochter Diana te noemen', vertelt een bron van Page Six. 'Hun grootste zorg is dat het haar een groter doelwit voor de media zou maken en er nog meer interesse is in het leven van het kind. Wat men ook denkt, Harry en Meghan hebben hun privacy hoog in het vaandel staan en willen hun kinderen beschermen van de intensieve mediadruk die zij zelf hebben ervaren.'

Wel vermoeden meerdere experts dat de kans groot is dat de kleine Diana als tweede naam zal krijgen. 'Maar prinses Charlotte heeft Diana als tweede naam, en Harry en Meghan vinden het niet fijn dat ze in de media en door het paleis steeds vergeleken worden met William en Kate.'

Bron: Beau Monde | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws