Krijgen we de niet uitgezonden fragmenten van Meghans interview nog te zien?

Het interview met Meghan Markle en prins Harry leverde overal ter wereld torenhoge kijkcijfers op. Kiest de productiemaatschappij ervoor om dit succes nogmaals te herhalen?

Niet uitgezonden materiaal

In het anderhalf uur durende interview met Meghan Markle en prins Harry wist Oprah Winfrey al heel wat onthullingen vast te leggen op camera, maar er ligt ongetwijfeld nog meer materiaal op de planken. Alle geknipte fragmenten die de uitzending niet hebben gehaald, bijvoorbeeld. Volgens televisiekenners is het een kwestie van tijd voordat we ook die stukken van het interview te zien krijgen.

“Er is veel interesse om het interview in zijn geheel uit te zenden”, vertelt een bron van The Sunday People. “De oorspronkelijke uitzending was de grootste show van het jaar in het Verenigd Koninkrijk tot nu toe en werd gekocht door maatschappijen over de hele wereld. Er meer van laten zien wordt gegarandeerd een kijkcijferknaller. De productiemaatschappij van Oprah weet dat ze op een goudmijntje zitten, dus misschien komt er nog een deal aan.”

Extra fragmenten

Na de oorspronkelijke uitzending gaf het Amerikaanse CBS al een paar extra fragmenten vrij waarin Harry en Meghan ingaan op hun beider families, de rol van The Firm in alle negatieve berichtgeving en het aandeel dat racisme had in hun vertrek van het Koningshuis. Al met al lijkt er nog genoeg materiaal te zijn om opnieuw een spraakmakende uitzending te maken. Harry en Meghan zelf hebben voor zover bekend echter nog geen groen licht gegeven.

Bron: Marie Claire UK, Beau Monde | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws

taken

Met deze vier taken zou je iedere werkdag moeten beginnen

Je begint de dag vroeg, om vervolgens tot de lunch te verdwalen in je mailbox en niks van je to do-list af te hebben. Herkenbaar? Begin je werkdag met deze vier taken en je zult de rest van de dag een stuk productiever zijn.