Kijk mee: deze vrouwen laten zien dat grijs haar chiquer is dan ooit tevoren

Een heel welkome ontwikkeling in beautyland: grijze lokken, op welke leeftijd dan ook, worden steeds vaker in volle glorie vertoond. Deze vrouwen laten zien dat grijs chiquer is dan ooit tevoren.

1. Tennille Murphy

Interieurdesigner en self-care guru Tennille Murphy heeft het zelfs in haar Instagram-biografie staan: White hair, don't care. Eigenlijk ten onrechte vinden wij, want zo'n mooie bos moet júist gevierd worden!

2. Grece Ghanem

Grece was microbioloog, maar begon op haar vijftigste als model en fashion influencer. 'Je schoonheid verdwijnt niet met de jaren, maar verandert. Je moet deze veranderingen volledig omarmen en er niet bang voor zijn', schrijft het stijlicoon in een openbare brief aan haar dochter.

3. Tracey Lea Sayer

Tracey laat haar natuurlijke bruine haarkleur nog door haar grijze lokken schemeren – de gulden middenweg! De fashion director houdt haar haren kort, waardoor het ook meteen een stuk voller lijkt.

4. Tracee Ellis Ross

De haren strak naar achteren in een knot en vol trots je grijze haaraanzet laten zien: deze look mag er zijn, Tracee!

5. Linda Rodin

'Als mijn poedel het kan hebben, kan ik het ook', dacht Linda wellicht over haar zilveren haardos. Het staat ze beiden beeldig, in ieder geval.

Bron: Beau Monde | Beeld: iStock, Instagram

Laatste nieuws