De eerste beelden: Oprah’s tell all interview met prins Harry en Meghan Markle

Lees ook

De eerste beelden van Oprah's tell all interview met prins Harry en Meghan Markle staan online en geven de indruk dat we heel veel persoonlijke uitspraken van de Sussex'jes kunnen verwachten.

Eerlijk interview

Aanstaande zondag zendt de Amerikaanse zender CBS een anderhalf uur durend interview met Oprah Winfrey en Meghan Markle uit. Prins Harry schuift later aan om zijn verhaal te doen. Naar verluidt gaan de Sussex'jes hierbij het hele verhaal doen over hun breuk met het koningshuis zonder er doekjes om te winden – in Buckingham Palace houden ze hun hart vast.

In twee korte teasers van Oprah with Meghan and Harry: A CBS Primetime Special wordt de spanning in ieder geval al flink opgebouwd. Dramatische, aanzwellende muziek, intense blikken van Meghan en Oprah's nadruk op het feit dat geen enkel gespreksonderwerp vermeden hoeft te worden. Nothing is off-limits! Hoewel we in de trailer nog geen enkel antwoord van Meghan horen, doet Harry een opvallende persoonlijke uitspraak.

Geschiedenis herhaalt zich

'Mijn grootste zorg was dat de geschiedenis zich zou herhalen', horen we prins Harry, die zijn tweede kind met Meghan verwacht, zeggen. Het is niet moeilijk om te bedenken wat hij daarmee kan bedoelen: de prins was bang dat Meghan hetzelfde lot als zijn moeder Diana beschoren zou zijn als ze niet afscheid zouden nemen van het leven als royal. Oprah eindigt met de woorden: 'Je hebt flink wat schokkende dingen gezegd…'

Pas volgende week weten we of het interview inderdaad zo onthullend is als het fragment van dertig seconden doet vermoeden, want eerlijk is eerlijk: we missen nog een beetje context. Toch weet je waar je ons zondagavond negentig minuten lang kunt vinden: op het puntje van onze stoel met een grote zak popcorn. Wat wil je anders met zo'n trailer?

Bekijk de trailers hieronder.

Bron: People, Beau Monde | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook