In deze 7 designer tassen moet je in 2021 investeren

Als het op investeren aankomt, is een designer handtas één van de beste aankopen die je kunt doen. Je hebt van zo'n tas niet alleen jarenlang plezier, maar kunt 'em daarna ook nog voor een mooi bedrag doorverkopen. Daarom hebben we zeven tassen voor je verzameld die de fashion scene in 2021 domineren.

1. Cleo Bag van Prada
Het minimalistische tasje is de nieuwste parel van de S/S21 collectie en een moderne interpretatie van de iconische 90's tassen van het modehuis. De tas mag dan wel nieuw zijn, hij heeft nu al een it-status dankzij celebs als Kendall Jenner en Hailey Bieber.

2. The Clip Bag van Bottega Veneta
Na het succes van de iconische leren Jodie Tote en de Casette Bag, steelt nu de chique The Clip Bag de show. De moderne tas is clean, tijdloos en heeft een perfect formaat.

3. The Jackie 1961 van Gucci
Gucci's signature Jackie 1961 met de bekende halve maan vorm blijft een tas om in te investeren. Dit jaar heeft de tas een kleine make-over gekregen met andere formaten, kleuren en materialen.

4. The Flap Bag van Chanel
Laten we eerlijk zijn: een Chanel is altijd goed om in te investeren, welke het ook is. De Classic Flap Bag was op de S/S21 catwalk te zien. In tijdloze kleuren als zwart en wit, maar ook in felle kleuren zoals roze.

5. The Darryl Saddle van Chloé
Deze tas ga je veel zien dit jaar. Hij bungelt nu al aan de arm van menig grote fashion kenners. Het silhouet heeft een upgrade gehad en is er in de iconische tinten van Chloé.

6. The Capucines Bag van Louis Vuitton
Deze iconische LV tas is zowel traditioneel als modern. Ieder seizoen komt het model terug in nieuwe varianten. Dit keer in verschillende exotische soorten leer waar je nog jaren plezier van hebt.

7. The Antigona Lock Bag van Givenchy
De tas der tassen van Givanchy is dit jaar zonder twijfel de Antigona Lock Bag met als pronkstuk de Lover's Lock, een speels symbool van Parijs met een knipoog naar de verloren sloten van Le Pont des Arts. De tas is er in drie handige formaten en is al gespot aan de arm van grote namen in de fashionwereld.

Laatste nieuws