Interieurtrend om in de gaten te houden: New Heritage

Ben jij je interieur na maandenlang thuis zitten nou wel een beetje zat? Dan sta je misschien wel op het punt je huis een grote make-over te geven. Als dat het geval is, verdiep je dan vooral in de interieurtrend New Heritage; een combinatie van de klassieke stijl vernieuwd met een moderne twist.

The New Heritage

De klassieke New Heritage stijl is in een nieuw jasje gestoken door Westwing. Denk aan interieuritems die een combinatie zijn van elegante kleuren, royale vormen én materialen die samen een geraffineerde uitstraling geven aan elk interieur. In eenvoudig Nederlands: een vleugje chic met vintage accenten!

Trend

'Heritage verbindt ons met emoties. Met deze collectie willen we de elegantie van tijdloze stukken samenbrengen met een nieuwe en frisse look. Met opvallende patronen en levendige elementen die in elk huis een statement kunnen maken, willen we interieurs bouwen die verhalen vertellen', aldus Ale Tobler, Westwing Creative Director Private Label.

De trend behoudt het nostalgische gevoel, maar wordt nu gecombineerd met modern. Denk aan tijdloze items, maar dan in een fris jasje gestoken. Inspiratie nodig? Kijk mee.

Laatste nieuws