Fashion label Victoria Beckham verkeert in zwaar weer

Volgens The Daily Mail gaat het niet goed met het modelabel van Victoria Beckham. De fashion onderneming zou miljoenen verlies draaien.

Onzeker

De 46-jarige voormalig Spice Girl begon in 2008 haar modelabel Victoria Beckham, vernoemd naar zichzelf. Het begon met een kleine collectie jurken, maar groeide al snel uit tot een meerdere collecties met kleding, tassen, jassen, schoenen en andere accessoires. De toekomst van het label lijkt volgens financieel deskundigen echter onzeker, want ze lijdt al sinds de oprichting een verlies van 46 miljoen pond, omgerekend ruim 53 miljoen euro.

Identiteit

Er zou flink wat geld nodig zijn van aandeelhouders om de zaak draaiende te houden, schrijft de krant. Volgens vrienden van Victoria zal ze er alles aan doen om haar bedrijf voort te zetten. 'Dit is haar identiteit, ze houdt er zoveel van… Ondanks de obstakels die er zijn, is ze een doorzetter omdat er zoveel passie in zit', aldus een insider.

Bron: Daily Mail | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

taken

Met deze vier taken zou je iedere werkdag moeten beginnen

Je begint de dag vroeg, om vervolgens tot de lunch te verdwalen in je mailbox en niks van je to do-list af te hebben. Herkenbaar? Begin je werkdag met deze vier taken en je zult de rest van de dag een stuk productiever zijn.
Leren kledingstuk

Zo haal je kreukels uit een leren kledingstuk

Het lijkt misschien een gek idee maar ook leer kan kreukelen. Dit valt jammer genoeg niet op te lossen door er een strijkijzer overheen te halen. Maar geen paniek, wij hebben dé manier gevonden om kreukels in no time uit je favoriete leren jasje of broek te krijgen.