Dit zijn de favoriete haarproducten van Meghan Markle

Eindelijk weten we het geheim achter haar prachtige lokken!

Meghan Markle lijkt nooit een bad hair day te hebben, en we durven te wedden dat dat ook niet in haar woordenboek staat. Goed nieuws, want wij weten eindelijk haar geheim!

Krullend haar

We kunnen er niet omheen dat Meghan Markle gezegend is met prachtige lokken. Hoewel we het vaak in haar haar signature messy bun zien, heeft ze van nature erg krullend haar. ‘Mijn moeder is zwart en mijn vader is Nederlands en Iers, dus de textuur van mijn haar is densely curly‘, vertelde ze daar destijds over aan Hello Magazine.

Voordat Meghan het jawoord aan prins Harry gaf, blogde de ex-royal ook regelmatig voor haar inmiddels uit de lucht gehaalde blog The Tig. Hierop sprak ze verscheidene keren over de haarproducten die ze graag gebruikte en deed ze uit de doeken welke haar favorieten waren.

Lievelingsproducten

De Oléo-relax lijn van Kérastase is er een waar Meghan gek op is. Ze gebruikt de Nutritive Oléo-Relax Anti-Frizz Masque van Kérastase graag wanneer ze haar lokken wil voorzien van een goede conditioner.

Daarnaast liet ze ook eens aan Beauty Banter weten dat ze graag de Oil Reflections Luminous Oil van Wella Professionals gebruikt. ‘Het ruikt naar een vakantie en doet je haar glanzen. Ik ben dol op dit spul! Het werkt ook amazing als body oil na een bad.’

Kortom, wil jij net zulke mooie lokken als Meghan? Dan weet je wat je voortaan in je mandje moet gooien!

Bron: Marie Claire | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws