Met deze simpele styling truc geef je je chique outfit een casual touch

Het jaar 2020 stond door de coronacrisis qua fashion voornamelijk in het teken van comfy items. Des te leuker het is om jezelf zo nu en dan weer helemaal in de steigers te zetten en in een chique outfit te hullen. Wil je het toch nog een beetje casual houden? Dat kan met één simpele aanpassing.

Chique & casual

Het lijkt een oude gewoonte: een jurk combineren met een paar giga hakken. Tegenwoordig hoeft dat heus niet meer. Een chique outfit gecombineerd met casual schoenen zullen de straten dit jaar domineren. Want waarom jezelf pijnigen met killer heels als het niet per se hoeft?

Sneakers

Menig influencer koos ervoor om een mooie rok, jurk of pantalon te combineren met sneakers. Zo droeg influencer Selma Kaci een vuurrode jurk met een paar zwarte sneakers. Yara Michels koos voor een top en rok met zebraprint en maakte haar look af met een paar basic sneakers.

Teresa Andrés Gonzalvo tilde deze look naar een nóg hoger niveau. Zij combineerde een felle paarse jurk met spierwitte Skechers – afgemaakt met een heuse witte sportsok.

Bron: Marie Claire | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws