Dit zijn de nagellak-trends van 2021

Lees ook

Nieuw jaar, nieuwe trends. Ook op het gebied van je nagels. Van opvallend tot subtiel; hieronder vind je de grootste nagellak-trends van 2021.

1. Verschillende kleuren

Kun jij nooit kiezen in welke kleur jij je nagels lakt? Dan is deze trend wat voor jou: multi-colored manicures. Voor deze trend lak je elke nagel in een andere kleur. En alle kleuren hoeven heus niet te matchen.

2. Matchende kleuren

Is de bovengenoemde trend je net iets teveel kleur? Dan kun je ook gaan voor matchende, aflopende kleuren. Lak je nagels in in verschillende tinten groen, roze of rood of lak je nagels van licht naar donker.

3. Retro revival

Printjes uit de jaren 60 en 70 zijn in fashion weer helemaal terug, maar ook op je nagels. Ga voor een hippe retrolook.

4. French manicure 2.0

De French manicure krijgt in 2021 een upgrade. Zo hoef je je nagels heus niet meer te voorzien van alleen een wit randje, maar kun je verschillende kleuren proberen. Dit jaar experimenteren we er thuis lekker op los en omranden we onze nageltoppen met meerdere kleuren, of zelfs patronen.

5. Matching met je mondkapje

Het lijkt erop dat we de mondkapjes in 2021 nog wel even in het straatbeeld blijven zien. Maak er daarom het beste van door je nagels te laten matchen met je mondkapje.

Bron: Grazia | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook

veroudering

Met deze simpele tips bescherm je je decolleté tegen veroudering

Niet alleen je gezicht wordt blootgesteld aan schadelijke stoffen van buitenaf en UV-straling van de zon, maar ook je decolleté en hals.
Kate Middleton en Meghan Markle

Kate Middleton en Meghan Markle zweren bij deze gezichtsolie 

De hertoginnen zijn beiden fervent gebruiker van deze olie.