Zien: Penelope Featherington uit Bridgerton ziet er in het echt heel anders uit

Lees ook

Bridgerton, je kunt niet meer om de serie heen. Nicola Coughlan speelt de rol van Penelope Featherington, maar in real-life ziet ze er heel anders uit. Kijk zelf maar.

Blondine

Bridgerton is een enorme hit op Netflix en niemand minder dan Nicola is een van de actrices die ervoor zorgde dat Bridgerton een succes is geworden. Voor de serie kruipt ze in de huid van Penelope en die rol zet ze overtuigend neer.

Penelope is in de serie zeventien jaar oud, maar in het echt is Nicola achttien jaar ouder. Op negen januari mag ze 34 kaarsjes uitblazen. Ook in Derry Girls speelt Nicola de rol van een zeventienjarige scholier. Iets met goede genen? Ook een leuk feitje: in Bridgerton gaat Nicola als gorgeous red head door het leven, maar ze is in het echt een blondine.

Andere rollen

Nicola heeft ook andere indrukwekkende serierollen op haar naam staan. Zo was ze onder andere te zien als Hannah Dalton in de serie Harlots en speelt ze de glansrol van Clare Devlin in de populaire serie Derry Girls.

De kans dat we haar in een volgens seizoen van Bridgerton zien is ook groot, want er doen tig geruchten de ronde dat de serie een tweede seizoen krijgt.

Bron: Grazia | Beeld: Bridgerton, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook