Het gaat echt gebeuren: een nieuw seizoen Sex and the City

Lees ook

Een goed begin van de week: Sex and the City krijgt een vervolg. Het gerucht ging al langer, maar het nieuws is nu door HBO Max aan de Amerikaanse media bevestigd.

Sex and the City: And Just Like That

Via Instagram kondigde Sarah Jessica Parker, ook wel bekend als Carrie Bradshaw in de serie, het heugelijke nieuws aan. 'I couldn't help but wonder… where are they now?', schrijft ze bij de video. Zo laat ze weten dat Sex and the City een nieuw hoofdstuk krijgt met als titel Sex and the City: And Just Like That.

HBO Max maakte bekend dat de SATC-personages inmiddels wat jaren ouder zijn en de nodige levenservaring hebben opgedaan. Uiteraard vinden de opnames plaats in New York en kunnen we weer genieten van Carrie, Charlotte York en Miranda Hobbes. Helaas keert Kim Cattrall, die de rol van Samantha Jones speelt, niet terug in het vervolg van de serie.

Wanneer?

Volgens de streamingdienst is een nieuw seizoen bevestigd, maar laten de afleveringen nog even op zich wachten. Aan het einde van de aankomende lente zullen de opnames starten. Er komen uiteindelijk tien afleveringen van dertig minuten.

Sarah maakte eerder met een bericht op Instagram al duidelijk dat ze ook niet kan wachten tot het nieuwe seizoen opgenomen wordt. 'Ik ben benieuwd hoe het nu met ze gaat. Ik ben vooral nieuwsgierig omdat de wereld veel veranderd is, zelfs sinds de laatste film, wat betreft technologie, social media, de #MeToo-beweging… Ik denk dat Carrie Bradshaw maar al te graag haar gevoelens en gedachten daarover zou delen', schreef de actrice.

Bron: Grazia | Beeld: Sex and the City

Laatste nieuws

Zie ook