Items om in weg te kruipen: Uniqlo en Marimekko hebben jouw wensen gehoord

Print op print

Het belangrijkste in deze tijd – of eigenlijk elke tijd – is het samenzijn met je dierbaren. Deze gedachten delen de twee modehuizen uiteraard met elkaar en dús was het tijd voor een collectie die warmte en gezelligheid oproept. Ontwerpers Maija Isola en Annika Rimala hebben zich gewaagd aan de veelbelovende items. In de collectie zul je negen fijne prints tegenkomen afkomstig uit het Marimekko archief die naast (huis)pakken ook sjaals, jassen, jurken en tops vormen. Het Finse lifestyle-design merk blinkt uit in zijn unieke prints en kleuren en Uniqlo staat bekend om zijn comfortabele en casual LifeWear items. De perfecte combinatie dus om heerlijk mee op de bank te ploffen.

Wil jij thuis flaneren in dit comfortabele pak (t.w.v.54,80)? Mail dan je NAW-gegevens en kledingmaat naar [email protected]

Laatste nieuws

taken

Met deze vier taken zou je iedere werkdag moeten beginnen

Je begint de dag vroeg, om vervolgens tot de lunch te verdwalen in je mailbox en niks van je to do-list af te hebben. Herkenbaar? Begin je werkdag met deze vier taken en je zult de rest van de dag een stuk productiever zijn.