Distilleerderij Rutte opent Proefkamer weer

Door de werkwijze, indeling en groepsgrootte aan te passen, kan distilleerderij Rutte de deuren van haar proefkamer weer openen.
Rutte

Distilleerderij Rutte

Al bekend met Rutte? Deze Dordtse distilleerderij maakt al sinds 1872 jenevers, gins en likeuren en heeft een heuse proefkamer waar duizenden gasten per jaar komen. Door corona moesten de deuren van die kamer echter dicht. Om haar klanten toch te bedienen, bood de distilleerderij online-proeverijen aan.

En die werden hartelijk ontvangen, want mensen vonden het heel fijn om thuis een pakketje te ontvangen en via een Zoomlink deel te nemen aan de proeverij. Op die manier hoefden ze na het drinken niet meer te rijden en konden bedrijven hun teamuitje toch door laten gaan.

Proefkamer

Wegens dat succes gaat Rutte door met het aanbieden van die online-proeverijen. Maar omdat je de full experience alleen ervaart in de Proefkamer zelf, besloot de distilleerderij aanpassingen te doen zodat die kamer weer geopend kon worden. Zoals vanouds kan er nu dus weer een proeverij gevolgd worden met gins, jenever- en whiskyachtigen en likeuren, een Kopstootproeverij met bijpassende bieren of volg een workshop waarin je een eigen recept maakt. Extra leuk: de nieuwe VIP-rondleiding voor twee waarbij je de kans krijgt om de ketel van de distilleerderij te zien.

Voor meer informatie, klik hier.

Laatste nieuws