Winactie: drie films van Pathé Thuis (GESLOTEN)

Films vanuit huis

Voor video on demand moet je bij Pathé Thuis zijn. Deze service van Neerlands bekendste bioscoop heeft namelijk het grootste aanbod aan films van Nederland. Of je dus behoefte hebt aan een klassieke romcom of juist een spannende film wilt zien: de kans is groot dat je via Pathé Thuis vindt wat je zoekt, ook films die net uit de bioscoop zijn. Extra fijn: je betaalt per film en hoeft dus geen abonnement af te sluiten.

Vaderdag

Een film is niet alleen leuk om zelf te kijken, maar ook een origineel en geschikt cadeau voor Vaderdag. Je brengt namelijk samen tijd door en hebt als de film afgelopen is veel om over na te praten. Tip: neem de favoriete snack van de man die je verrast mee om je cadeau naar een nog hoger niveau te tillen.

Filmtips

Welke film je samen kunt kijken? Bijvoorbeeld The Whistlers: een Roemeense misdaadthriller over de goede agent Cristi die naar La Gomera, gelegen op de Canarische Eilanden, gaat. Hier maakt hij zich de lokale, mysterieuze ‘fluittaal’ meester om een gevangene genaamd Zsolt te helpen ontsnappen.

Een andere tip is A Hidden Life. Deze mooie en inspirerende film is gebaseerd op echte gebeurtenissen, en gaat over een persoonlijk gevecht voor eigen normen en waarden – hoe onmogelijk en zelfs dodelijk dat soms ook blijkt. Hoofdpersoon Franz Jägerstätter is een gewone man die leeft tijdens de Tweede Wereldoorlog. Tegen beter weten in weigert hij voor de nazi’s te vechten omdat het ingaat tegen alles waarin hij gelooft.

Win

Wil je samen met je (schoon)vader, partner, kennis of goede vriend een film kijken? Elegance mag drie lezeressen verblijden met drie codes die goed zijn voor drie verschillende films van Pathé Thuis. Om kans te maken stuur je een e-mail Stuur met je NAW-gegevens naar [email protected] onder vermelding van 'Pathé Thuis' waarin je vertelt waarom jij deze prijs moet winnen. Succes!

Meer inspiratie voor Vaderdag nodig? Klik hier voor nog meer cadeau-ideeën.

Beeld: iStock

Laatste nieuws