Hard Rock Hotel Amsterdam American opent deuren op 1 april 2020

Lees ook

Het voormalige American Hotel Amsterdam op het Leidseplein in Amsterdam wordt in oude stijl hersteld en gaat vanaf 1 april verder onder de naam Hard Rock Hotel Amsterdam American. Bekijk hier de beelden van dit prachtige, Art Nouveau, 4-sterren hotel waar je als een rockster, in het hart van onze hoofdstad, kunt vertoeven. 

Muziek en cultuur

Met 173 kamers richt het hotel zich voornamelijk op kosmopolitische toeristen en zakelijke gasten met een liefde voor muziek. Het voormalige American Hotel Amsterdam is jarenlang de plek geweest waar artiesten samenkwamen. Met Paradiso, De Melkweg en het DeLaMar Theater om de hoek, blijft ook nu muziek een belangrijke rol spelen. Bekijk hieronder de beelden van het nieuwe hotel.

Laatste nieuws

Zie ook

Zeilen Kroatië

Deze zee is perfect voor een zeilvakantie

Inleiding aanpassen ivm code. Opmerking Rianne over veiligheid land. Behoefte om tijdens een vakantie het water op te gaan, de wind in de zeilen te krijgen of met een (gemotoriseerde) boot prachtige natuur te ontdekken en te verkennen? Dan moet je bij de Adriatische Zee, een van de rustigste en helderste zeeën in het Middellandse Zeegebied, zijn.
verre reis

Dingen die je moet regelen als je een verre reis gaat maken

Vaak zijn het dingen die zo voor de hand liggend zijn dat je ze makkelijk vergeet.