4 redenen om te kiezen voor op maat gemaakte raambekleding

Lees ook

Als je overweegt om nieuwe raambekleding aan te schaffen, is het een goed idee om deze speciaal op maat te laten maken om op deze manier een stijlvol huis te creëren. En wel om deze vier redenen:

1. Stijlvolle gordijnen voor iedere kamer

Een voordeel van het op maat laten maken van raambekleding, is dat deze precies bij de afmeting van de verschillende ramen in huis past. Of het nu om één grote raampartij gaat of verschillende smallere, hoge ramen. Met jaloezieën en vouwgordijnen op maat zorg je ervoor dat ze perfect binnen het raamkozijn vallen voor een moderne, strakke look. Stoffen gordijnen kun je zo lang laten maken dat ze dicht bij het plafond hangen en vlak boven de grond eindigen voor een stijlvolle high-end look. Ook het soort plooien kun je zelf bepalen.

2. Ruime keuze

Als je voor op maat gemaakte raambekleding kiest, heb je een ruime keuze wat betreft stoffen en technieken. Bij vouwgordijnen kun je er bijvoorbeeld voor kiezen of de baleinen zichtbaar of onzichtbaar moeten zijn en hoe het gordijn opvouwt. Maar ook zaken als bediening kun je zelf bepalen. Zo kun je in de meeste gevallen kiezen voor bediening aan de linker- of rechterkant van het gordijn.

3. Kwaliteit

Je kunt ervan uitgaan dat gordijnen op maat met zorg en aandacht worden gemaakt met speciale aandacht voor details. Ook worden kwalitatieve materialen gebruikt. Dat verhoogt de duurzaamheid van de gordijnen en ook het gebruiksgemak.

4. Financiering

Bij een gespecialiseerde fabrikant van jaloezieën en rolgordijnen kun je vaak een financieringsmogelijkheid krijgen om het betaalbaar te maken. Kwantums jaloezieën op maat zijn een andere optie om de kosten te beperken.

Zijn er dan geen nadelen?

Op maat gemaakte raambekleding heeft als enige nadeel dat je erop moet wachten. Dat kan 3 tot 4 weken moet duren, of zelfs langer. Maar deze wachttijd valt in het niet als je bedenkt dat je jarenlang plezier zult hebben van je gordijnen.

Laatste nieuws

Zie ook