Nu in de winkel: het grote juwelennummer van Elegance

Lees ook

Vanaf vandaag in de winkel: het grote juwelennummer van Elegance. Met daarin onder meer een exclusief interview met de nieuwste Bondlady Monica Bellucci. ‘Spectre bewijst dat je op je vijftigste nog heel verleidelijk kunt zijn als vrouw.’

Met maar liefst 39 pagina’s vol juwelen is het november/december-nummer van Elegance met recht een feestelijke editie. Benieuwd hoe een sieraad eigenlijk ontstaat? We namen een kijkje achter de schermen bij juwelenhuis Bron Jewelry. En we bezochten de juwelenhoofdstad van de wereld: Jaipur.

Maar het is meer dan juwelen alleen dat schittert in Elegance. Zo hadden we een bijzonder openhartig interview met Minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap Jet Bussemaker. Over haar jeugd, werk, inspiratiebronnen en meedogenloze werktempo. Weten hoe het de bijbehorende fotoshoot er aan toe ging? Dat bekijk je hier.

Kunst & carrière

Ook spraken we met kunstenares Fong-Leng​ over haar bijzondere carrière, liepen we een week mee met kunstenaar Jasper Krabbé en brengen we je met onze agenda weer op de hoogte van de mooiste tentoonstellingen, de beste exposities en intrigerendste theaterstukken die er nu te zien zijn. En uiteraard fraaie reisreportages: dit keer nemen we je mee naar Wenen en India.

De nieuwste editie van Elegance ligt nu in de winkel! Voortaan Elegance als eerste op de mat? Bekijk hier onze aanbiedingen voor nieuwe abonnees. 

Laatste nieuws

Zie ook