Rozen op je huid

Lees ook

A rose is a rose… 

De klassieke roos is immens populair in beauty land en duikt in verschillende producten op. Bijvoorbeeld in parfum, maar ook in bad- en bodyproducten en gezichtsverzorging. Wist je dat een liter pure rozenolie minimaal €3000 kost en dat hiervoor ruim 640 (!) kilo rozenblaadjes nodig zijn? De blaadjes worden stuk voor stuk met de hand geplukt. Wij zijn dol op deze twee geuren waarin rozenolie is verwerkt: Guerlain La Petite Robe Noir Black Perfecto €65 (30 ml)Giorgio Armani Sí, Rose Signature eau de parfum €95,80 (50 ml) . En op de nieuwe crème uit de Rose Noir-lijn van Sisley, die volumeherstel in gezicht en hals belooft. En daar worden wij blij van. Sisley Baume-en-Eau €153 (50 ml)

Laatste nieuws

Zie ook

haar

4 Tips voor voller en dikker haar

De meeste vrouwen dromen van lange, dikke lokken. De gelukkigen onder ons hebben dat van zichzelf, maar veel vrouwen kampen met haaruitval of dunner wordend haar. Benieuwd wat je ertegen kunt doen? Lees dan vooral even verder.
make-up

In beeld: dit is waarom je make-up niet te lang moet gebruiken

Als je een uitgesproken lippenstift hebt die je niet dagelijks gebruikt, kan-ie soms weken of zelfs maanden onderin een la verdwijnen. Om ‘m vervolgens weer te herontdekken en gewoon weer te gebruiken. Het is natuurlijk fantastisch dat het product zo lang mee gaat, maar in werkelijkheid is het niet zo fijn als je denkt.
Vitamine C-serum

De grootste voordelen van vitamine C-serum volgens dermatologen

Geen wonder dat veel mensen hun skincare routine hebben aangevuld met dit product.