Jan Jansen Shoe Treasures

Lees ook

Van schoenen met bladgoud tot ingetogen houtsneden en uitbundige poppen. Nederlands meest befaamde schoenenkoning Jan Jansen exposeert zijn unieke kunstwerken in The View Amsterdam. 

Expositie

Er zijn kunstwerken geïnspireerd op schoenen uit de privécollectie van Jan & Tony Jansen, maar ook meer dan 4000 particuliere bruiklenen. Naast het werk van de schoenontwerper zelf, exposeren ook andere Nederlandse namen als Bas Kosters, Ted Noten en Swip Stolk. Teven is het werk van buitenlandse kunstenaars te zien. Jan Jansen is ruim 50 jaar werkzaam in de schoenen business en inmiddels heeft hij de grootst bewaarde schoenencollectie ter wereld, door hemzelf ontworpen. De ontwerpen zijn zowel kunstobjecten als gebruiksvoorwerpen en zijn internationaal bekend.

Te bezoeken 17 t/m 19 november van 11.00 – 19.00 uur. Toegang is gratis. 

Laatste nieuws

5x zalig eten in de Italiaanse hoofdstad

5x Zalig eten in Rome

Eten is onderdeel van de Italiaanse cultuur en waar kan dat beter dan in de eeuwenoude stad Rome? Daarom zetten we onze vijf favoriete restaurants op een rij voor de lekkerste koffie of een bord heerlijke pasta.
8x items die je niet mag vergeten tijdens je zakenreis

8 Items die je nooit mag vergeten tijdens een zakenreis

Vaak wil je tijdens een zakenreis zo min mogelijk spullen meenemen, maar deze acht dingen mogen absoluut niet ontbreken. Want ondanks dat het inpakken van een koffer makkelijk lijkt, toch blijkt het erg stressvol en worden deze dingen vaak vergeten.

Zie ook